Geeft u binnenkort het ja-woord?

Met passie

Met passie

Voor elke bruid

Voor elke bruid

Verschillende stijlen

Verschillende stijlen

Trouwbelevings XL beurs in Den Bosch 20 mrt 2022

Trouwbelevings XL beurs in DEN BOSCH

Bruidsboetiek Lovely Lady gaat op 20 maart 2022 opnieuw naar deze super toffe beurs in Congrescentrum 1931 in  Den Bosch.

We gaan naar een nieuwe de prachtige locatie waar we een mooie XL kunnen neerzetten. Hoe leuk is het om het seizoen te eindigen met een XL weddingevent. Met elkaar hebben we er enorme behoefte aan om elkaar weer te ontmoeten in een heerlijke ontspannen sfeer. Straks na deze Corona periode zijn wij blij dat we weer kunnen gaan plannen.

Deze sfeervolle en leuke informatieve beurs zal gehouden worden in het Congrescentrum 1931! en natuurlijk, mocht dit nog van toepassing zijn, geheel Corona Proof!!
Met een groot aantal ondernemers uit de branche wordt een super leuke en informatieve beurs neergezet met een daarbij behorende LIVE WEDDING! Ook nu zal Lovely Lady hier aanwezig zijn met een mooi aantal japonnen en info. Natuurlijk zal ook voor deze beurs weer een leuke aktie worden bedacht! Houd onze FB site in de gaten hiervoor.

Entree is gratis

https://www.trouwbeleving.nl/trouwbeurs/trouwbeleving-trouwbeurs-xl-1931-congrescentrum-den-bosch/

Meer weten of langskomen?

Wil je bij ons langskomen om te passen? Of heb je een vraag aan Lovely Lady? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.